Inchide

expert-fishing.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
Informatii
SSL

DULON HULL&WATERLINE CLEAN

DULON HULL&WATERLINE CLEAN

Cod produs: 22010

Marca: DULON

 

Stare produs: Stoc furnizor

 

Pret cu TVA: 54.54 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - DULON HULL&WATERLINE CLEAN

Email Telefon

DULON HULL&WATERLINE CLEAN

Informatii generale

Indeparteaza depunerile maronii si galbene.

Descriere

Agent de curatare puternic pentru curatarea carenei si a liniei de plutire a ambarcatiunii. Indeparteaza eficienpetele maronii si galbene, rugina superficiala si depunerile de calcar. Nu este nevoie de frecare datorita efectului de autocuratare.

Metoda de aplicare

Aplicati Dulon Hull&Waterline clean pe suprafata de curatat cu un burete sau o carpa moale. Lasati 10 minute pentru a actiona (fara alasa sa se usuce complet) inainte de a clati din abundenta cu apa. In caz de murdarie severa repetati tratamentul.

Riscuri

R36/38 este iritant pentru ochi si piele. R52 este daunator organismelor acvatice. Clatiti din abundenta cu apa inainte de lansarea barcii la apa. S2 nu lasati la indemana copiilor. S26 In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din belsug iar in cazul in care nu va simtiti bine consultati de urgenta un medic. S28 dupa contactul cu pielea clatiti imediat cu multa apa. S61 aruncati resturile de substanta si ambalajele in containere speciale.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
NR. INREG. ANSDPC : 14757
Website detinut de Expert Fishing S.R.L., CIF: RO18890793, Reg.Com: J40/12247/2006