Inchide

expert-fishing.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
Informatii
SSL

DULON BOATBOTTOM CLEAN

DULON BOATBOTTOM CLEAN

Cod produs: 24010

Marca: DULON

 

Stare produs: Stoc furnizor

 

Pret cu TVA: 54.54 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - DULON BOATBOTTOM CLEAN

Email Telefon

DULON BOATBOTTOM CLEAN

Informatii generale

Indeparteaza algele, urmele verzi si scoicile.

Descriere

Detergent foarte puternic pentru curatarea partii submerse a ambarcatiunii. Indeparteaza eficient algele, urmele de iarba si scoicile.

Metoda de aplicare

Aplicati Dulon boatbottom clean pe partea submersibila a barcii cu un burete, o carpa moale sau o pompa de joasa presiune. Lasati 10 minute sa actioneze (evitand usacarea completa). Frecati cu un burete sau cu o perie. Clatiti cu apa, preferabil folosind o pompa de inalta presiune. Daca urmele persista repetati tratamentul.

Riscuri

R36/38 este iritant pentru ochi si piele. R52 este daunator organismelor acvatice. Clatiti din abundenta cu apa inainte de lansarea barcii la apa. S2 nu lasati la indemana copiilor. S26 In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din belsug iar in cazul in care nu va simtiti bine consultati de urgenta un medic. S28 dupa contactul cu pielea clatiti imediat cu multa apa. S61 aruncati resturile de substanta si ambalajele in containere speciale.

Prezentare

Flacon 1000ml

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
NR. INREG. ANSDPC : 14757
Website detinut de Expert Fishing S.R.L., CIF: RO18890793, Reg.Com: J40/12247/2006