expert-fishing.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog
Informatii
 

 
 
TAXE TRANSPORT.
 
PENTRU COMENZILE CUPRINSE INTRE 1-299 LEI TAXA DE TRANSPORT ESTE DE 19 LEI.
 
COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 299lei BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT.

PLATA COLETULUI O POTI FACE NUMERAR SAU CU CARDUL LA CURIER.
 

Termeni si conditii


Termeni de confidentialitate 

 SC Expert Fishing SRL, detinatoarea www.expert-fishing.ro, se obliga, conform Legii 677/21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date sa nu   transmita datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii acestui site catre terti si sa le utilizeze doar in 
scopul comunicarii cu clientii sai, al transmiterii de informatii cu privire la functionarea magazinului si ofertele acestuia si  expedierii coletelor catre clienti.
   
 Numele operatorului de date al magazinului online www.expert-fishing.ro este Anghelache Decebal Gilberto.
   
 SC Expert Fishing SRL nu comunica adresa dumneavoastra de e-mail obtinuta prin intermediul www.expert-fishing.ro.
 
 SC Expert Fishing SRL a fost inregistrata la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 24383 din 23 noiembrie 2009. Urmare a acesteia, precizam urmatoarele:
   
 -prelucrarea notificata avand ca scopuri " magazin cu vanzare online "a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 14757.
 
spacer
NR. INREG. ANSDPC : 14757
Website detinut de Expert Fishing S.R.L., CIF: 18890793, Reg.Com: J40/12247/2006