expert-fishing.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Catalog
Informatii
 

 
 
TAXE TRANSPORT.
 
PENTRU COMENZILE CUPRINSE INTRE 1-299 LEI TAXA DE TRANSPORT ESTE DE 19 LEI.
 
COMENZILE CU O VALOARE MAI MARE DE 299lei BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT.

PLATA COLETULUI O POTI FACE NUMERAR SAU CU CARDUL LA CURIER.
 

SET 4 AVERTIZOARE SONORE WIRELESS BARACUDA TLI 34 + RECEPTOR

Cod produs: BAR.1075

Marca: BARACUDA

 

 

Pret cu TVA: 686.07 Lei

Comanda acest produs

Intreaba despre disponibilitatea produsului.
 
Vrei un sfat ?
 
Consultant vanzari: Decebal Anghelache
Comenzi telefonice : 0722.546.545
 
Garantia produselor :
 
Produsele comercializate pe site-ul www.expert-fishing.ro
sunt originale si beneficiaza de garantia producatorului.
In colet, pe langa produsele comandate, vei gasi factura fiscala,
certificatul de garantie si declaratia de conformitate.
 
Fire intinse!!!
 
Comanda instant - SET 4 AVERTIZOARE SONORE WIRELESS BARACUDA TLI 34 + RECEPTOR

Email Telefon

SET 4 AVERTIZOARE SONORE WIRELESS BARACUDA TLI 34 + RECEPTOR

Descrierea functiilor avertizorului TLI34:

Alimentarea: folositi baterii normale de 9V

On/off: instalati bateria pentru start, apasati butonul on/off: va suna de 2 ori cu flash la pornire, si o data prelung la oprire.

 Tasta V-volum: atingeti o data si suna o data, ledurile in cascada vor creste cu un nivel, volumul devenind mai tare. Initial se porneste pe nivelul 7.

Tasta T-ton: atingeti o data si suna o data, ledurile in cascada vor creste cu un nivel, folosind un ton diferit (total 8 tonuri). Initial se porneste pe tonul 6.

Tasta S-senzitivitate/lumina de noapte: atingeti o data si suna o data, ledurile in cascada vor creste cu un nivel de la baza, existand 8 nivele de senzitivitate, initial pornind pe nivelul 1. Daca se apasa tasta S pentru 2 secunde, se porneste lumina de noapte. Apasand tasta S din nou pentru 2 secunde se inchide lumina de noapte.

Ledurile in cascada: ledurile in cascada se aprind in sus si in jos in functie de fiecare actiune.

Cand firul este tras spre larg ledurile in cascada lumineaza de jos in sus. Cand firul este lasat moale (pestele vine spre mal) ledurile in cascada vor lumina de sus in jos.

Ledul pentru memorie: cand firul este tras spre larg ledul pt. memorie ramane aprins; cand firul este lasat moale (pestele vine spre mal), ledul pt. memorie lumineaza intermitent.

Ledul semnalizare/ lumina de noapte/ baterie slaba: lumina alba a ledului de semnalizare lumineaza intermittent in timpul trasaturii. Apasand tasta S pentru 2 secunde se activeaza lumina albastra pentru noapte. Daca apasati tasta S din nou pt. 2 secunde se stinge lumina albastra. Cand bateria este mai slaba de 5V ledul albastru lumineaza intermittent, indicandu-va sa inlocuiti bateria.

Descrierea functiilor receptorului TLI34B: 

Alimentarea: folositi baterii normale de 9V

Pornit/Oprit: instalati bateria pentru start, ledul indicator lumineaza o data si emite 3 sunete; cand receptorul este oprit se aud 8 sunete.

Ajustarea volumului: initial se porneste la nivelul 7. Apasati + si ledurile in cascada cresc cu o pozitie, avand in total 8 pozitii. Apasati – si ledurile in cascada coboara cu o pozitie, volumul fiind redus cu un nivel pentru cele 8 pozitii, cel mai de jos fiind modul vibratii.

Luminile in cascada: cand firul este tras spre larg ledurile in cascada lumineaza de jos in sus si suna o data. Cand firul este lasat moale (pestele vine spre mal) ledurile in cascada vor lumina de sus in jos si suna de 2 ori.

Ledul indicator/baterie slaba: receptorul are 6 leduri indicatoare si poate primi semnal de la 6 avertizoare (rosu, albastru, verde, galben, mov, alb) emitand tonuri corespunzatoare pentru fiecare culoare. Dupa 10 secunde de inactivitate intra in modul asteptare. Cand bateria este mai slaba de 5V, se aude avertizarea de voltaj slab si se aprinde lumina alba, necesitand inlocuirea bateriei.

Modul invatare: apasati in acelasi timp tastele + si - , se aprinde ledul rosu cu un semnal sonor. Activati avertizorul cu marcaj rosu prin rotirea sistemului de avertizare, receptorul va suna de 2 ori confirmand finalizarea. Apasati apoi tasta + pentru culorile albastru, verde, galben, mov si alb, respectand aceeasi procedura pana la final.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
NR. INREG. ANSDPC : 14757
Website detinut de Expert Fishing S.R.L., CIF: 18890793, Reg.Com: J40/12247/2006